Aquest estiu torna el FASTT !

El Festival d’Arts Escèniques de l’Empordà arriba a la seva cinquena edició programant 12 espectacles per aquest estiu. El festival tindrà lloc entre el 29 de juny i el 28 de juliol a Siurana i a onze municipis més de menys de 1.000 habitants: Agullana, Ordis, Pont de Molins, Rabós, Sant Climent Sescebes, Sant Mori, Garrigàs, Vilamacolum, Vilanant i Vilaür.

En aquesta edició, l’aposta continua essent la mateixa: acostar la cultura a les zones rurals i brindar l’oportunitat de descobrir petits municipis altempordanesos. Per fer-ho, es programaran 12 propostes de teatre, dansa, circ i clown de mitjà i gran format, algunes de les quals es veuran per primera vegada a les comarques gironines. Enguany a més, alguns espectacles arriben d’altres comunitats autònomes, com les Illes Balears o Navarra.

Les entrades estan a la venda a través del web oficial www.fastemporda.cat

Espectacle a Siurana:

Lady Panda 

Mumusic Circus-Clara Poch

Pista de bàsquet

Dissabte, 20/07/2024 22:00 h

Un circ despullat, honest i vulnerable. LADY perquè és dona i PANDA pel contrast dels seus colors i l’animalitat. Lady Panda neix com a metàfora per explorar l’abisme de les polaritats humanes, la confusió social i l’impacte del pas dels anys. L’escenografia d’un pèndol gegant que simbolitza el gir vital i els cicles inevitables d’una història personal narrada a través del circ, la música en viu, el cant i la dansa.