COMUNICAT EN RELACIÓ AMB EL PDU LOGIS EMPORDÀ

 

Coneixedors del procés de participació ciutadana obert per la Generalitat per debatre sobre el nou Pla Director Urbanístic LOGIS Intermodal Empordà, volem posar de manifest que la Llei d’urbanisme estableix que els ajuntaments afectats han de ser consultats, cosa que la Generalitat no ha fet. 

La memòria publicada a la web exposa tres alternatives que desplacen la futura estació intermodal del Far d’Empordà i la situen dins el terme municipal de Vilamalla. Observem amb preocupació que la documentació no és clara en aquest sentit.

Siurana, juntament amb els tres municipis limítrofs al projecte (Garrigàs, Sant Miquel de Fluvià i Palau de Santa Eulàlia), hem sol·licitat per escrit i amb caràcter d’urgència una reunió amb la Direcció Territorial per obtenir informació i visió global sobre les diferents opcions i alternatives que recull el projecte, i alhora assegurar la nostra veu i participació en els espais de treball futurs. 

Actualment, està obert el pla de participació, que preveu diferents sessions informatives obertes al territori, a les quals l’ajuntament assistirà. 

Documentació: 

Aquest és un procés llarg amb diverses fases de consulta i els quatre ajuntaments afectats treballem per estar-hi inclosos i vetllar pels interessos del nostre territori. 

Us mantindrem informats.